HOVEDSIDEN
Om Vollen Vel
Kontakt
Rodeledere
Bli medlem
Referater
Kart Vollen Vel
Kart turstien
En dag i Vollen
Vollens historie
Lag og foreninger



Vollen Vel
Vollenveien 1
1390 Vollen
post@vollenvel.no
bank: 7874 06 466248

Nettansvarlig:
Svein-Ivar Fors


Hva skjer med utbyggingen i sentrum?
Som det sikkert er kjent for de fleste, foreligger det planer om leiligheter og forretningslokaler i Vollen sentrum. Hva skjer med dette nå i disse tider hvor det er så mye snakk om økonomisk krise?

Vollen Vel henvendte seg til daglig leder Jens Evensen jr. for å få et svar.
 
- Vår plan er å starte byggingen i Arnestadveien 2 i mars 2009 og vi arbeider etter den opprinnelige fremdriftsplan lagt i prosjektet da vi søkte rammetillatelse. Dette innebærer at vi skal ha sendt søknad om igansettingstillatelse ved årsskiftet. Når det gjelder Arnestadvn. 1 har vi i cirka 2 måneders tid arbeidet med å tegne om prosjektet siden vi før formannskapsmøtet  i Asker kommunen (onsdag 19 november) skjønte at de ville avstå fra å leie eldre/ omsorgs boliger av oss.

- Og når kan det forventes å være klart for innflytting?
- August/september 2010.

- Og hva med dagligvarebutikken?
- Vi arbeider parallelt med å få på plass en leietaker til vår dagligvare/ kolonial butikkareal i Arnestadveien 1. Det er for tiden 4 av de 5 store kjedene som er med her, hvor spesielt en er mye mer aktiv enn de andre. Her ligger vel det eneste vi tar hensyn til i dagens situasjon – vi ønsker 1 hovedleietager på plass i Arnestadveien 1 før vi starter byggearbeidene der.
- Vi har holdt hjulene i gang i 100 år (2007) og gjennomlevd mange samfunnskriser i denne tiden. Hos oss er det ingen krisestemning - jeg tror at når vårt prosjekt i Vollen står ferdig er den økonomiske krisen over og markedet klar for det vi vil tilby. På siden av dette ligger at Vollen allerede i dag, etter min mening, trenger en dagligvarebutikk uansett og flere leiligheter for ”godt voksne”.


....Butikker og
....bedrifter i
....Vollen
....Åpningstider og
....kontaktinfo – klikk HER

....Selskaps-
....lokaler
....til leie
....Åpningstider og
....kontaktinfo – klikk HER


....Tog, båt, buss
....Rutetider – klikk HER