HOVEDSIDEN
Om Vollen Vel
Kontakt
Rodeledere
Bli medlem
Referater
Kart Vollen Vel
Kart turstien
En dag i Vollen
Vollens historie
Lag og foreninger



Vollen Vel
Vollenveien 1
1390 Vollen
post@vollenvel.no
bank: 7874 06 466248

Nettansvarlig:
Svein-Ivar Fors





Knallsuksess for nyttårsfeiringen

Nyttårsfeiringen i Vollen, med fakkeltog og fyrverkeri ble en kjempesuksess.




Fakkeltoget slynget seg nedover Vollenveien som en kjempemessig lysslange, krysset Slemmestadveien og dro videre ned til Fritznerstranda. Et fantastisk syn!

Flere bilder fra fakkeltog og fyrverkeriet kan du se hos Budstikka ved å klikke HER


TEKST og FOTO:
KNUT FØRSUND

Mens arrangørene gikk med sommerfugler i magen flere dager i forveien, siden dette var første gang noe slikt skulle arrangeres, så ble sommerfuglene byttet ut med gledesbølger etter hvert som små og store møtte fram ved Vennely.

Trine Thommessen ønsket ca. 400 mennesker velkommen, overlot ordet til en strålende fornøyd ordfører Lene Conradi som ga Vollen og Vollen Vel mye ros - så overtok vår egen Tiril Andøl som blant annet fortalte hvor glad hun var blitt i Vollen og hvordan hun fikk tårer i øynene da hun så det store fakkeltoget kom nedover mot stranden. Så ble det allsang med "Deilig er jorden" - og ikke før var sangen slutt, så startet et sprakende fyrverkeri av dimensjoner. Folk "åååå"et og "oj"et mens den ene raketten etter den andre lyste opp over fjorden.

Styret retter en stor takk til Miljøkomiteen, først og fremst til Hilde Kari Vikjord som både kom med ideen og hadde mye med gjennomføringen å gjøre.
Styret hadde oppgaven med å få tak i penger til arrangementet, og takker Asker Kommune, Asker Velforbund, Tore Signeres og Jens Evensen Eiendom for støtte. Både ordfører Lene Conradi og mange, mange andre håpet at dette ville bli en tradisjon - det håper vi i Vollen Vel også.